Tavux

Integraatio aurinkopaneelijärjestelmään

Kategoria

Integraatio

Asiakas

Haminan Energia

Vuosi

2021

Tärkein teknologia

JavaScript

01 . Lähtökohta

“Haminan Energia Oy on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiayhtiö. Uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä joka panostaa erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen."

Haminan Energialla oli tarve tuoda dataa näkyville heidän aurinkopaneelijärjestelmästä. Datan tulisi olla selkeästi ja helposti näytettävissä esimerkiksi info näytöillä.

02 . Toteutus

Haminan Energialle toteutettiin Muato:n kanssa yhteistyössä WordPress integraatio lisäosa, joka mahdollistaa aurinkoenergiatuotannon esittämisen lyhytkoodin avulla.

Lisäosaa suunniteltiin alusta asti helposti päivitettäväksi. Lisäosaa on päivitetty ajan saatossa uusilla toiminnoilla. Itse verkkosivu on toteutettu Muaton toimesta Elementorin avulla, ja lisäosa toimii tämän kanssa moitteetta. Lisäosa luo näkymän missä dataa näytetään joko kuukausi tai vuositasolla. Kuukausia sekä vuosia voi selata taaksepäin ajassa. Data tulee ulkoisesta Sungrown API:sta (rajapinta). Koodauksesta sekä rakenteesta vastuu oli tavux:illa. Vastuu ilmeestä, väreistä sekä ikoneista oli sivuston toteuttajalla Muato:lla. “Haminan Energia Oy on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiayhtiö. Olemme uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostamme erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen.” Työkalu on sisäisessä käytössä tukemassa myyntiä.