Tavux

Räätälöity lisäosa Laattamaailmalle

Kategoria

Räätälöity toteutus

Asiakas

Laattamaailma

Vuosi

2022

Käytetyin teknologia

WordPress

01 . Lähtökohta

Laattamaailma on suomalainen, luotettava ja ratkaisulähtöinen yritys, jonka tavoitteena on tarjota kauniita ja toimivia laattoja asiakkailleen. Laattamaailmalaiset ovat työstään innostuneita alan ammattilaisia, jotka haluavat luoda parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen paneutumalla asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Tavux pääsi toteuttamaan räätälöidyn WordPress lisäosan jonka avulla tuotevalmistajan tuotteita saatiin listattua sivulle.

02 . Toteutus

Toteutus luotiin räätälöitynä WordPress lisäosana. Kun lisäosa asennetaan sivulle, luo se uuden sisältötyypiin Artigo tuotteille, jota pääsee hallinnoimaan. Lisäosa luo näkymän yksittäiselle "tuotteelle", kategorialle, sekä artigo sivulle. Visuaalisessa ilmeessä seurattiin olemassa olevan verkkosivun ilmettä.

Kategoria- ja artigo sivu toimii koontisivuna, ensimmäisessä listataan tietyn kategorian tuotteet, kun taas jälkimmäisessä kaikki kategoriat. Laattamaailmalla oli WooCommerce asennettuna olemassaolevan Laattapankin hallinnoimiseen. Toiveena oli että artigon tuotteet olisi tästä toiminnallisuudesta erillään, jonka takia toteutus tehtiin näin. Projektin jälkeen Laattamaailma siirtyi Tavuxin WordPress ylläpitoon, varmistaakseen olemassaolevan sivuston jatkuvan toimintavarmuuden. Siirron aikana tehtiin auditointi, optimoitiin sivustoa, ja otettiin käyttöön evästekysely. Ajan mittaan uusia toiminnallisuuksia on tuotu sivustolle.