Tavux

Verkkokauppa Porvoolaiselle kivijalkakaupalle

Kategoria

Verkkosivut / Verkkokaupat

Asiakas

Niko Laurila

Vuosi

2022

Tärkein teknologia

WooCommerce

01 . Lähtökohta

"Valokuvaaja Niko Laurilan kivijalkakauppa sijaitsee idyllisessä vanhassa Porvoossa. Hän on jo vuosia myynyt Porvoo aiheisia omia tuotteitaan verkkokaupan kautta ja päätti keväällä 2021 toteuttaa haaveensa omasta liikkeestä."... Nikolle tehtiin yksinkertainen verkkokauppa WordPress ja WooCommerce alustoja hyödyntäen.

Valokuvaaja Niko Laurilan kivijalkakauppa sijaitsee idyllisessä vanhassa Porvoossa. Hän on jo vuosia myynyt Porvoo aiheisia omia tuotteitaan verkkokaupan kautta ja päätti keväällä 2021 toteuttaa haaveensa omasta liikkeestä. Liikkeessä myydään korkealaatuisia kotimaisia tuotteita sekä kotiin että lahjaksi. Kaikissa tuotteissa on Nikon kädenjälki kuvan muodossa. Tuotteet ovat myös kauniita muistoja Porvoon matkalta tai kivoja tuliasia. Tuotevalikoimasta löytyy niin syötävää kun juotavaa, pelejä, julisteita, taidetta tai tuotteita joilla voi kaunistaa kattauksen. Valikoima tuotteita löytyy verkkokaupasta ja koko valikoima on esillä Jokikatu 8, 06100 Porvoossa."

02 . Toteutus

Lopputuloksena on selkeä ja yksinkertainen WooCommerce kauppa.

Toteutuksessa seurattiin toimitettua visuaalista ohjetta. Sivupohjia luotiin yksittäiselle tuotteelle, yksittäiselle kategorialle sekä kauppa sivulle. Tämän lisäksi löytyy sivupohja sisältösivulle, jonka avulla Niko voi luoda uusia sivuja vaikka kuinka monta.