Petrafoundation.com

Työ

Petra Foundation eli Petra Flanders stiftelse för integrerad vård on suomalainen säätiö, jonka tarkoituksena on parantaa syöpäpotilaiden elämänlaatua, silloin kun koululääketiede ei enää pysty heitä auttamaan.

Säätiön tarkoituksena on ”tukea sinua taistelussasi syöpää vastaan, ja antaa Sinulle toivoa huolimatta siitä että lääkärisi on todennut ettei lääketieteellä enää ole keinoja parantaa Sinua. Tavoitteemme on auttaa Sinua voittamaan ja parantamaan elämänlaatusi”.

Säätiö järjestää kokouksia ja seminaareja ja tukee kokonaisvaltaisen hoidon tutkimusta, jonka kohteena ovat psyyken merkitys ihmiskehon parantamisessa ja psyykkisten tekijöiden vaikutus ihmisten terveydentilaan.

 

Säätiöllä oli olemassa oleva ratkaisu jota ei oltu päivitetty ja ratkaisut olivat siinä kunnossa että he olivat tulleet siihen tulokseen että kokonaan uudet sivut olisi järkevin ratkaisu. Petrafoundationille tehtiin verkkosivut heidän olemassa olevan designin mukaan.

Sivun ulkonäkö on erittäin yksinkertainen ja värikäs sivun kohderyhmää varten.

PetraFoundationille tehtiin täysin räätälöity ratkaisu eli Laravel:in avulla luotu julkaisu alusta heidän artikkeleita varten.

 

Tavux toimii vieläkin säätiön webmasterina.

 

”Rasmus on toiminut webmasterinamme vajaan vuoden ajan ja tänä aikana olemme saavuttaneet paljon. Rasmuksella on kyky asettautua asiakkaan näkökulmaan ja identifioida mahdollisia ongelmia ennen kun ne tapahtuvat, ja hoitaa ne nopeasti. Olen ollut mukana monessa IT-projektissa ja näen Rasmuksessa paljon potentialia.”
– Joachim, Puheenjohtaja, Petrasäätiö

”Rasmuksella on kyky asettua sellaisen henkilön ajatusmaailmiaa, joka ei ikinä ole koodannut kotisivua. Tämä on erittäin arvokas ja tärkeä ominaisuus meille kaikille Petrasäätiössä, jossa teemme kaikkemme jaataksemme tietoa syövästä kotisivuillamme.”
– Chister Sundqvist, tiedetoimittaja, Filosofian tohtori, Petrasäätiö

Mitä tehtiin

Kuvia